Badkamerradiator

Handdoekradiator

Een handdoekradiator is een badkamerradiator die zo gemaakt is dat je je handdoek er aan kunt hangen. De buizen van een handdoekradiator kunnen rond of plat en horizontaal of verticaal zijn. Voor wie van een net wat luxere uitstraling houdt, bestaan er ook design handdoekradiatoren.

Designradiator

Een designradiator is een badkamerradiator waarbij wat meer gespeeld is met het uiterlijk van de radiator. Het is meer dan alleen maar een manier van de ruimte verwarmen, het kan de ruimte ook complimenteren. Er bestaan veel verschillende soorten en merken designradiatoren.

Radiator met spiegel

Dit is een badkamerradiator waarin een spiegel verwerkt is. Dit is niet alleen handig omdat het ruimte bespaart, het oogt ook nog eens mooier. Bij deze radiatoren kun je ook kiezen voor een handdoekradiator uitvoering.

Paneelradiator

Een paneelradiator is een badkamerradiator die is afgewerkt met panelen in plaats van buizen. Vroeger had je over het algemeen alleen maar paneelradiatoren met ribbels, tegenwoordig zijn ze ook verkrijgbaar met strakke, gladde panelen.

Plintradiator

Een plintradiator is heel geschikt als badkamerradiator aangezien een badkamer meestal niet zo’n grote ruimte is. De plintradiator is laag en neemt dus in de badkamer zelf niet veel ruimte in beslag maar verwarmt de ruimte uitstekend.